

Prancing Horse | Luxury Driving Experience - Palm Cove & Great Barrier Reef Drive, Tropical North Queensland (2025)

Provisional Driving Itinerary I 250km+, 4-5 Supercars, 10 Individual Driving Sections, Maximum 10 Guests

07:00 - 07:45

Breakfast - The Reef House, Palm Cove

08:00 - 08:45

Introductions and Driver Briefing - The Reef House, Palm Cove

08:50 - 09:25

Drive Section 1 - 28.5km (35mins)

The Reef House to Thala Beach Nature Reserve via Great Barrier Reef Drive and Captain Cook Hwy

09:35 - 10:00

Drive Section 2 - 26.1km (25mins)

Thala Beach Nature Reserve to Foxton Avenue Reserve, Mossman via Captain Cook Hwy, Craiglie, and Killaloe

10:10 - 10:30

Drive Section 3 - 20.3km (20mins)

Foxton Avenue Reserve, Mossman to Rocky Point via Finlayvale Rd, Syndicate Rd and Mossman Daintree Rd

10:35 - 11:00

Drive Section 4 - 26.3km (25mins)

Rocky Point to Daintree Eco Lodge via Mossman Daintree Rd and Wonga Beach and Daintree

11:15 - 11:45

Morning tea and refreshments - Daintree Eco Lodge, Daintree

11:55 - 12:10

<u>Drive Section 5</u> - 20.0km (15mins)

Daintree to Rocky Point via Wonga Beach and Mossman Daintree Rd

12:20 - 12:45

Drive Section 6 - 25.5km (25mins)

Rocky Point to Rex Range Lookout via Mossman Daintree Rd and Mossman Mount Molloy Rd

12:55 - 13:15

Drive Section 7 - 21.1km (17mins)

Rex Range Lookout to Mount Molloy via Mossman Mount Molloy Rd

13:25 - 13:55

Drive Section 8 - 28.3km (30mins)

Mount Molloy to Cassowary via Rex Range and Mossman Mount Molloy Rd

14:05 - 14:25

Drive Section 9 - 22.7km (20mins)

Cassowary to Thala Beach Nature Reserve via Captain Cook Hwy

14:30 - 16:15

 ${\sf Lunch-\underline{Osprey's\ Restaurant},\ \underline{Thala\ Beach\ Nature\ Reserve},\ Port\ Douglas}$

16:25 - 17:00

Drive Section 10 - 28.7km (35mins)

Thala Beach Nature Reserve to The Reef House, Palm Cove via Great Barrier Reef Drive

17:15 - 17:30

Conclusion - The Reef House, Palm Cove